ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ

 

ΕCU Εγκέφαλος ABS ESP ASR Body Computer ηλεκτρονικά ηλεκτρικά

 

Οι όροι Μονάδα Ελέγχου Κινητήρα (Engine Control Unit / ΕCU), ή Κεντρική Ηλεκτρονική Μονάδα Ελέγχου, είναι δυο από τις πολλές ονομασίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον εγκέφαλο αυτοκινήτου, όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται από τους τεχνικούς οχημάτων. Πρόκειται για ολοκληρωμένη μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή η οποία, στα σύγχρονα αυτοκίνητα και φορτηγά, χρησιμοποιείται για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών του ηλεκτρικού συστήματος αλλά και άλλων υποσυστημάτων του οχήματος.

Ο εγκέφαλος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ελέγχει κάθε σύστημα πάνω στο αυτοκίνητο. Τα πρώτα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου του κινητήρα αποτελούνταν από αρκετά ξεχωριστά ηλεκτρονικά συστήματα έλεγχου, σήμερα όμως υπάρχει μια τάση να χρησιμοποιείται ένα και μόνο ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, το οποίο είναι ο εγκέφαλος.

Λόγω της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης τα νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα δύναται να φέρουν πάνω από 80 συστήματα εγκεφάλου.

Η Eco Diesel εισάγει από εταιρείες που διαθέτουν ρομποτική γραμμή επισκευής και συναρμολόγησης κάθε είδους γνήσιους καινούριους και ανακατασκευής εγκέφαλους ECU engine ABS ESP ASR Body Computer ηλεκτρονικά ηλεκτρικά από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα